Kao što smo vam već spomenuli , jedna od naših novih inicijativa dovela nas je do nove suradnje s Udruga MoSt ( jedna od najaktivnijih udruga na našem području koja već dugi niz godina pomaže beskućnicima i osobama u riziku od beskućništva.), s kojim ćemo razviti jedan novi projekt pod imenom

STOP INDIFFERENCE
Projekt će se provoditi u četiri termina, u kojima ćemo nastojati senzibilizirati sugrađane, pozivajući ih da učine nešto stvarno konkretno za beskućnike, kojima je pomoć potrebna, a posebno pokušati razbiti barijere koje nas dijele od njih.
Projekt koji smo stvorili, uz potporu mnogih mladih i talentiranih osoba, koji će se potruditi kreirati humoristične kazališne predstave, ili interpretirati likove iz naših CSI priča kako bi podarili osmijeh onima kojima je to najviše potrebno u suradnji također i s našim poslovnim partnerima koji će podržati svaki od tih događaja na najbolji mogući način.

13.10.2016 – Stop Indifference “Episoda 01”

Prvi od četiri eventa će se održati u četvrtak 13.10.2016 na adresi Gundulićeva 22, u Centru za beskućnice/ke Udruge Most, Mjesto koje mnogi od Vas poznaju , u blizini parka Emanuel Vidović, gdje ste ili već bili i donosili hranu i kuhali za njih.

Događaj će biti podjeljen u dva dijela:

1 DIO : od 15:00 do 19.30
Mjesto događanja će biti otvoreno za svih, tako da i Vi možete doprinijeti da sam event bude još i bolji, i to na jednostavan način a to je da jednostavno donirate bilo što što može biti korisno( odjeća koja je u dobrom stanju,a više je ne nosite) a najviše prehrambeni proizvodi koji mogu više trajati ( tjestenina, konzerve, ulje, kava, brašno, šećer, itd…), ukratko Sve korisno što Udruga Most može iskoristiti za pomoć osobama kojima je pomoć potrebna.
.
2 DIO : Od 19.30 do 21.30
Bit će organizirana večera za korisnika Centra za beskućnice/ke, koju ćemo sponzorirati mi sami uz pomoć Splitskih restorana koji će donirati hranu dok će kolači i slatko biti donirani od strane poznate slastičarne LUKA ice cream&cakes.

Za vrijeme večere naši suradnici i amaterski glumci će izvesti predstavu “Na drugi način“. Predstava na humorističan način prikazuje kako jedna scena može izgledati na različite načine, u drugom vremenskom periodu ili u drugom žanru.

Cilj ovog događaja i predstave je pokloniti jednu drugačiju večer od svakodnevnih, zabaviti se i biti svi skupa.

PS :
Dragi naši prijatelji, računamo na Vaš odaziv i prisutnost, ovo je uistinu prilika za napraviti nešto konkretno za osobe koje trenutno nemaju ono što imamo mi i koje si ne mogu priuštiti neke stvari u životu i svakodnevnici kao mi. Nešto što je nama malo ( odjeća ili paket tjestenine) za druge može biti jako puno.